Kesan Slimming Set Shaklee, NECK Effect, NECK June 2018, Personal Coaching, Program Kurus Online, Promosi Cinch Shake, Shaklee Kuantan

NECK JUN : BAJU LONGGAR TERPAKSA BERTUKAR SAIZ

Apa perasaan bila kurus
dan apa perasaan bila masih gemuk?
Assalamualaikum dan salam 28 Ramadhan 1439H.

Hai, apa khabar?

Kita semua dah hampir menuju penghujung Ramadhan. Meant dah 28 hari jugak kita berpuasa.

Untung bagi sape manfaatkan bulan puasa untuk turunkan berat badan. Sebab di program online coaching Now Everyone Can Kurus (NECK) it’s small matter. Bukan satu masalah lagi.

Di mana ada kemahuan dan keinginan untuk kurus, di situ ada coach NECK.

Di situ ada group support dan crew yang sentiasa membantu.

Name it ! U nak turun berapa kilos?

4kilo? 6kilo?

InsyaAllah boleh.

Dengan syarat follow je. Tak follow memang tak de apa-apa melainkan berat makin bertambah atau tetap sama tiada perubahan.

Ok.

Hari ni Kinah nak share sedikit dengan korang apa perasaan peserta NECK (Slim Fit Jun) apabila badan makin mengecil, baju mula longgar.

Banyak baju-baju lama boleh disarung di badan.

Ia satu perasaan yang sangat wow !

Feeling macam anak dara walau dah mak dara. Hahaha.

Jom ! baca review di bawah.

Seronoknya, boleh tukar saiz baju di hari raya.
Boleh sarung jean zaman belajar dulu bila dah slim & fit.


Wah ! dah boleh pakai saiz 38.
Amacam?

Seronok dan teruja kan?

Anda pulak bagaimana? Adakah impian hanya tinggal impian tahun demi tahun?

Let’s join our team before badan makin membesar dan memberat.

Do wasap Kinah anytime : 019-9164276.

Kinah ada promosi Personal Coahing istimewa dengan korang. Boleh click baca di sini ye 5 Rahsia Turunkan Berat Badan dan 6 Tips Kurus.

Sekian, Salam Kurus & Sihat.

Kinah,
Your Trusted Leader,
Slim & Fit.

“Think Positive & Keep Smiling, I’M Happy Working-At-Home-Mom.”
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *