Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Skincare YOUTH Shaklee, Tips Cantik, Tips Penjagaan Muka Bermasalah

YOUTH EFFECT SKINCARE 6 STAR – ELLY MATIN

Elly Matin pernah bekerja di lapangan yang berdebu,
berasap dan udara yang tidak sihat merupakan pengguna
YOUTH Skincare. Akhirnya, dengan YOUTH kulit beliau
menjadi lebih cantik dan berkeyakinan tinggi.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog Kinah.

Hari ni, Kinah nak share dengan korang semua tentang Youth Effect oleh salah sorang dari pemenang contest YOUTH Star baru-baru ni.

Namanya Elly Matin, dari Sabah. Pernah bekerja sebagai Site Supervisor di sebuah company Oil & Gas. Always terdedah dengan debu, asap dan udara yang tidak sihat.


Bagaimana beliau boleh terjebak dengan Skincare Youth nie?

Ia bermula apabila anak kecilnya yang berusia 3 tahun mula pandai berkata-kata dengan jujur tanpa berselindung lagi.

Jika sebelum itu, dia mampu memekakkan telinga dengan kata-kata orang, dia mampu untuk tidak keluar bersosial kerana merasa malu, dia masih boleh bertahan walau selalu bertekak dengan suami yang selalu menegur mukanya, dia masih boleh meninggalkan kawan rapat yang mengutuk mukanya.



Tetapi, kata-kata anak kecilnya sudah tidak mampu ditahan-tahan lagi.

Sedihnya rasa hati, sayunya rasa jiwa, Bagaikan kertas dikoyak-rabak, robeknya jiwa.

Apa korang rasa bila anak kecil berkata begini “Umi kenapa kulit umi buruk? Umi tak cantik lah !”

Mulai saat itu lah Elly menggunakan YOUTH. Dia guna betul-betul. Dah tak de berpaling arah.




Dan berkat kesabarannya, akhirnya anak kecil tadi sudah pandai memuji. Tiada lagi kata-kata pedih mengguris jiwa.

“Umi ! Umi makin cantik sekarang”

Alhamdulillah ! Finally, Youth memberi sinar bahagia buat Elly Matin.

Elly yang dulunya merasa rendah diri, malu untuk bersosial dan berjumpa orang ramai, kini sudah berbeza. Kulitnya semakin baik, lebih moist, tiada lagi jeragat dan kesan-kesan penuaan di wajah.

Syukur kepadaNya, asbab YOUTH juga Elly telah terpilih menjadi salah sorang bintang Youth dalam National Convention baru-baru ini.

Ada lagi 5 orang yang Kinah akan kongsikan kisah mereka selepas ini pula ye.

Adakah anda ingin menjadi seperti Elly? Ada masalah seperti Elly? Boleh lah wasap Kinah untuk mencuba YOUTH yang giller power nie.

Wasap Kinah taw : 019-9164276.

Kecantikkan itu hak milik setiap insan.
Kita sebagai wanita berhak untuk cantik luar dan dalam.

Hubungi Kinah segera taw. Bulan ni YOUTH ada tawaran istimewa seperti di bawah ini.

Fast Action Fast Result !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *