Bina Spa Bergerak, Bisnes Mobile Spa, Bisnes Shaklee, Kelebihan Spa TWB, The Walking Beauty, Training Mobile Spa Kuantan

KENAPA TRAINING MOBILE SPA THE WALKING BEAUTY DIHENTIKAN

Bismillahirahmanirahim.. Hai, salam sejahtera, salam sihat semua. Hari ni, Kinah nak share dengan anda tentang update terkini mengenai Training Mobile Spa The Walking Beauty (TWB) untuk tahun 2020.


Memandangkan sangat raaamai yang whatsapp Kinah untuk join Training Mobile Spa TWB. Kinah dan founder TWB sendiri amat faham akan permintaan tersebut. Setiap bulan ramai new candidates contact bertanya kan bila nak open Training?

Cam mana nak join Training Spa? Dan macam-macam soalan.

So, di kesempatan ini Kinah mengambil peluang untuk explain dengan lebih jelas apa yang sedang berlaku.

First korang semua tahu kan kenapa korang nak join this Training. Ada yang nak upgrade new skill ada yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia Mobile Spa. Bagi Kinah, Mobile Spa antara bisnes yang amat menyeronokkan dan menguntungkan sebab ianya berkaitan dengan dunia kecantikkan dan penampilan diri.

Kecantikkan dah sinonim dengan kita sebagai wanita yang sukakan kepada cantik, relax, manja-manja kan diri. Cantik dan Wanita tidak dapat dipisahkan. Right?

Okey.

Kita semua maklumkan sekarang ni virus Covid 19 kembali mencanak-canak naik, gelombang kedua yang makin laju compare to gelombang awal tahun lepas. Disebabkan kenkangan ini lah Training Mobile Spa The Walking Beauty (TWB) terpaksa dihentikan buat sementara waktu sehingga diberitahu kemudian.

Maybe kita rest dalam 2 tahun sebab ada pakar-pakar kesihatan menganalisa virus Covid ini akan berlegar-legar di sekitar kita at least 2 tahun. Meant thats mengambil masa 2 tahun sehingga vaksin dijumpai. Sekarang pun dah hampir setahun Covid pandemik seluruh dunia kan. Dah meragut jutaan nyawa yang mana jumlah hampir menyamai jumlah populasi rakyat di Malaysia.

So, conclusion nya kita mengelak daripada mengambil risiko jangkitan Virus Covid 19 yang mudah tersebar ini.

Walaupun demikian, misi asal kami tidak berhenti di sini. Perjalanan kami dalam membantu untuk melahirkan golongan wanita yang bekerjaya, berpendapatan 4, 5 angka sebulan dan mempunyai penampilan yang sentiasa sihat dan cantik tetap diteruskan.

Terutama bagi membantu Alumni-alumni TWB yang stuck sepanjang PKP awal tahun baru ini. Sepanjang PKP, kita tidak boleh kemana-mana, servis spa pun tidak dapat dijalankan, jadi sumber pendapatan penjuru pertama TWB memang zero. Tetapi, ia bukan masalah bagi kami. Kerana dalam Training TWB kita ada beberapa penjuru income yang lain. Korang boleh baca di sini (Kelebihan Mobile Spa TWB).

Dah baca kan? Kinah ada share terdapat 6 Penjuru Income dalam Mobile Spa TWB.

For your information dalam Training Mobile Spa TWB kita memang menggunakan 100% produk dari Shaklee sama ada untuk Facial mahupun rawatan-rawatan lain seperti Massage dan Lulur, Mandian, Sauna, Foot & Hand Spa dan juga rawatan ibu-ibu berpantang.

Ia bukan menjadi masalah kepada Alumni kita untuk atasi kekurangan dan kenkangan covid di sini.

As of now, kita memang fokus kepada Bisnes Shaklee secara full time memandang demand terhadap produk Shaklee sendiri amat tinggi di musim Covid sekarang. Kesedaran orang ramai mula berada di level teratas selain shopping kasut, baju dan handbag. Suplemen Shaklee dah jadi satu keperluan. Bukan pilihan dah.

Kenapa saya cakap begitu? Sebab sejak covid mula masuk ke Malaysia, semua produk Shaklee habis licin disapu. Tak pernah dalam sejarah rak-rak di branch dan HQ Shaklee kosong. Tapi disebabkan Covid, Shaklee dicari-cari rakyat Malaysia.

Macam sekarang, sejarah berulang kembali. Stock Vitamin C yang disangka sudah stabil untuk sebulan habis licin hari ini, guys. Habis stock 100K dalam masa kurang sebulan. Huhuhu.

Kinah tak nak cakap banyak pasal produk Shaklee. Sekarang Kinah nak share apa yang Shaklee dah bantu Alumni-alumni TWB sejak PKP.

Ok, ini hanya beberapa proven success yang Kinah kongsikan. Ada ramai lagi team kami yang telah berjaya peroleh income bersih 4, 5 angka setiap bulan tanpa miss.

Apa kelebihan Bisnes Shaklee? Korang boleh klik baca di sini : (Shaklee Tawarkan Peluang Menjana Pendapatan 3C Yang Luar Biasa kepada anda).

Untuk details, korang boleh contact Kinah directly ya : http://www.wasap.my/60199164276/BantuSayaJanaPendapatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *