Diari Azzahra, HTAA, Jaundice, Kesan jaundice, Pengalaman pertama anak Jaundice, Prosedur Jaundice, Shaklee Kuantan

DIARI AZZAHRA : PENGALAMAN PERTAMA ANAK JAUNDICE (PART 5)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai, bersua kembali kita sambungan dari kisah pengalaman pertama anak Jaundice di entry yang lalu part 4. Hari ni, hari ke enam saya menginap di HTAA, hari ke empat bagi Azzahra dan hari kedua bagi kami berdua di wad kanak-kanak Jaundice nie. Bagaimana keadaan Azzahra untuk pagi nie? Boleh ke kami keluar wad? Azzahra dah tak …

Continue Reading
Baby Shaklee, Diari Azzahra, Jaundice, Kesan jaundice, penawar jaundice, Pengalaman Bersalin Anak Sulong, Pengalaman pertama anak Jaundice, Shaklee Kuantan

DIARI AZZAHRA : PENGALAMAN PERTAMA ANAK JAUNDICE (PART 3)

Azzahra di bawah lampu fototerapi Assalamualaikum wbt.. Hai, bersambung semula kisah anak saya Jaundice dari entry sebelum ini. Anda boleh baca di sini : Anak Jaundice Kali Pertama Part 1 Anak Jaundice Kali Kedua Part 2 AFTER DISCHARGED DI WAD BERSALIN Lewat petang itu, selepas sahaja saya discharged dari wad bersalin.. saya, suami dan Azzahra dibawa oleh nurse bertugas ke …

Continue Reading
Anak jaundice, Diari Azzahra, Jaundice, Prosedur Jaundice, Shaklee Kuantan, Tanda-tanda Jaundice, Tips elak Jaundice

DIARI AZZAHRA : PENGALAMAN PERTAMA ANAK JAUNDICE (PART 2)

Baby Zahra Jaundice. Assalamualaikum wbt.. Bersambung kembali kisah pengalaman pertama saya bersama anak sulong yang disahkan Jaundice selepas 2 hari dilahirkan. Anda boleh baca kisahnya (di sini : Anak Jaundice kali pertama). Pagi tu saya call en.suami minta dia doakan banyak-banyak. Doakan saya dan baby Azzahra boleh keluar hari nie. Kami mintak emak, emak mertua, semua ahli keluarga doakan jugak. …

Continue Reading
Diari Azzahra, Jaundice, Menyusu dan Berpantang, Set Ibu Bersalin, Shaklee Kuantan, Tanda-tanda Jaundice, Tips elak Jaundice, Tips hilangkan Jaundice

DIARI AZZAHRA : PENGALAMAN PERTAMA ANAK JAUNDICE

Hari kedua, doktor pelatih cakapmuka baby Azzahra nampak macam nak kuning. Assalamualaikum wbt.. Alhamdulillah, baby Azzahra dah bebas dari Jaundice. Atau lebih dikenali dengan nama kampung demam kuning di kalangan orang-orang lama. Sebelum baby Azzahra lahir lagi, saya dah prepare sedikit sebanyak info mengenai Jaundice nie. Since, dapat tahu saya darah jenis O+ dan en. suami pun O. Ramai ibu-ibu …

Continue Reading
Bersalin Caesar, Diari Azzahra, Entonox, Fetal Distress, Hospital Tengku Ampuan Afzan, HTAA, Induces, Jaundice, Meroyan, Pengedar Shaklee Kuantan

DIARI AZZAHRA : TANGISAN DI BAWAH CAHAYA BIRU

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam sihat dan salam bahagia buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca kisah ini. Mungkin, anda juga seperti saya yang sedang berhadapan dengan ujian anak Jaundice. Hari ni, sudah 31 hari usia anak syurga ibu. Semoga anak ibu, Siti Nur Hafizhah Azzahra Binti Mohd Noor Ariff menjadi anak solehah, sihat dan kuat. Alhamdulillah, 5 Sept. 2017 …

Continue Reading