Kesan Vivix, Promosi Vivix, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Testimoni Vivix bantu pesakit Slip Disc, Ubat Kencing Manis, Vivix Kuantan

VIVIX PENAWAR KENCING MANIS DAN PENYAKIT KRONIK

Beberapa tahun lepas (2014), saya mencari apa penawar untuk merawat penyakit Kencing Manis arwah ayah yang pada ketika itu keadaan ayah sangat meruntun jiwa. Saya dan adik-beradik cuba sedayanya membantu yang terdaya. Memandangkan kencing manis ayah dah tahap kaki luka dan melarat, dugaan nak menjaga memang sangat mencabar. Ayah tak boleh berjalan seperti orang normal. Perlu diangkat untuk ke bilik …

Continue Reading
Dialisis Buah Pinggang, Kesan Vivix, Kos Perubatan, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Tips Sihat

VIRAL VIVIX BANTU PESAKIT DIALISIS BUAH PINGGANG

Bebaskan diri dari dialisis buah pinggang anda. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam Ramadhan Kareem. Korang tahu tak? I Kos Dialisis Buah Pinggang Berapa Dialisis buah pinggang berapa RM? Berapa lama setiap kali dialisis? Tadi Kinah sembang dengan sorang kakak ni. Dia dah bertahun dialisis buah pinggang. Dia orang kampung. Hidup hasil bercucuk tanam. Kinah tanya lah, berapa RM sekali dialisis …

Continue Reading
Awet Muda dengan Vivix, Kesan Ostematrix, Kesan Vivix, Projek Buat Duit, Promosi Vivix, Shaklee Effect, Shaklee Premium Produk

SHAKLEE EFFECT : MUDA 25 TAHUN SELEPAS MINUM VIVIX DAN OSTEMATRIX

Vivix 25 tahun lebih muda. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar anda semua? Kinah doakan anda kaya, bahagia dan berjaya serta diberkati Allah dunia akhirat. Kita dimasukkan ke Syurga tanpa dihisab. Aaminn. Alhamdulillah. KISAH MEMBER KINAH PENAT, LETIH SELALU TRAVEL Baru-baru ni, Kinah mendapat panggilan telefon dari seorang sahabat lama (A).Agak lama jugak lah kami bersembang tepon petang itu. Si …

Continue Reading
Kesan Ostematrix, Kesan Vivix, Promosi Vivix, Shaklee Effect, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Vitamin Awet Muda, Vivix anti-aging

KESAN VIVIX SELEPAS 2 MINGGU : MUDA 25 TAHUN

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar? Anda mesti sedang tercari-cari kesan Vivix Shaklee kan? Ha ! Hari ni Kinah nak share sikit pasal kesan Vivix kepada penggunanya selepas 2 minggu. Lewat petang itu (3 minggu lepas), Kinah terima satu panggilan telefon dari rakan lama. Rasanya dah setahun lebih, kami tak berhubung. Last chat, Kinah jemput si dia datang ke majlis …

Continue Reading
Fibroid, Kesan Vivix, kesan vivix kepada kesihatan, ketumbuhan Fibroid, Shaklee Kuantan, Vivix

KETULAN DARAH KELUAR SELEPAS MAKAN VIVIX

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Macam mana anda hari ni? Ok ke Ok puasa? SMS harap kita semua dipermudahkan segala urusan dan amal ibadat kepadaNya. Nak nak di bulan penuh keberkatan ni, kalau niat ikhlas dan betul.. InsyaAllah. SMS doakan  anda yang membaca blog ini sentiasa dilimpahi rahmat, kebahagiaan, kekayaan, kejayaan dan keberkatan hidup dunia akhirat. Kita semua dimasukkan …

Continue Reading
Kesan Vivix, Promosi Vivix, Shaklee Kuantan, Vivix, Vivix Kuantan

RISIKO MENGAMBIL VIVIX KEPADA EMAK AYAH KITA

Assalamualaikum wbt.. Apa khabar? Didoakan semoga anda semua sihat dan ceria-ceria selalu. Malam ni, saya nak share sesuatu. Saya rasa serba salah kalau berhenti mewar-warkan risiko pengambilan Vivix kepada anda di luar sana. Kepada sesiapa yang ada masalah kencing manis terutama emak ayah kita, saya nasihatkan kena berhati-hati dengan mereka. Jaga leklok keramat syurga kita nie. Kita boleh merawat mereka …

Continue Reading
Kesan Vivix, Promosi Vivix, ramuan vivix, TESTIMONI VIVIX

VIVIX TERBAIK UNTUK RAWAT KESIHATAN EMAK AYAH KITA

Assalamualaikum wbt.. Malam ni sebelum tidur terasa lapar pulak. So, saya petik apa yang ada kat dalam peti ais untuk dimakan. Ni, anggur. Anggur bersaiz biasa. Kalau minum Vivix dapat lah Anggur saiz yang lebih besar dari bola golf. Saintis kami panggil Anggur Muscadine. Ada 20 kromosom. Bukan 1, 2 atau 4. Tapi, 20 taw. Cam mana nak cakap.. i’m …

Continue Reading
Kesan Vivix, Promosi Vivix, Risiko Vivix, Shaklee Kuantan, Vivix Kuantan

PESANAN BUAT ANAK-ANAK YANG MASIH MEMPUNYAI IBU BAPA

Assalamualaikum wbt.. Rajin pulak nak share memalam nie. Pesanan buat anak-anak, jaga leklok emak ayah kita. Ambil cakna mereka sepanjang masa walau sudah berkeluarga sekali pun. Terutama yang ada ciri-ciri di bawah nie: -Obesiti -Seorang perokok tegar -Dulu Gemuk, tiba-tiba kurus -Selalu ngadu sengal-sengal dan kebas-kebas tangan atau kaki (boleh jadi masalah saraf atau Diabetes neuropathy). -Hilang selera makan -Tak …

Continue Reading
Gout, Kesan Vivix, Penawar Gout, Penawar Sakit Buah Pinggang, Promosi Shaklee, Promosi Vivix, Risiko Vivix, TESTIMONI VIVIX, Vivix Kuantan

KISAH SEDIH PESAKIT BUAH PINGGAN DENGAN VIVIX

Assalamualaikum wbt.. SMS doakan semoga anda dan keluarga semua diberikan kesihatan dan kebahagiaan hidup dunia dan akhirat olehNya. InsyaAllah. KISAH SEDIH PESAKIT BUAH PINGGAN DENGAN VIVIX Baca habis sharing yang menyetuh hati ini. Satu hari saya tergerak hati untuk singgah dan ziarah seorang makcik yang dikhabarkan sakit teruk. Kali terakhir saya jumpa semasa perkahwinan anak beliau, masa tu dia boleh …

Continue Reading