kesan NECK, NECK Ampang, NECK Batch 8, Peniaga Kuih-Muih, Testimoni NECK, TESTIMONI PESERTA NECK

TESTIMONI NECK : PENIAGA KUIH DI AMPANG, BERJAYA SARUNG CINCIN KESAYANGAN SEMULA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. SMS mendoakan semoga sahabat pengunjung blog sakinahms.blogspot.my sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berbahagia selalu di samping keluarga tercinta. Kita dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. TESTIMONI PESERTA NECK : CINCIN KESAYANGAN BERJAYA DISARUNG KEMBALI Hari ini, saya nak share sedikit kegembiraan seorang peniaga kuih dari Ampang yang sangat happy dengan perubahan hidupnya selepas hampir …

Continue Reading
NECK Batch 8, Perubahan peserta NECK, TESTIMONI PESERTA NECK

HIDUP BERUBAH 180°

Perkongsian dari Pn. Aspalaili : Syukur Alhamdulillah diperkenalkan dengan program NECK… Walaupun belum mencapai target yang diimpikan tapi saya bersyukur sangat.. Selepas masuk NECK, kehidupan memang bertukar 180 darjah.. Kalau dulu makan & minum main redah je..mulut asyik nak mengunyah tak kira waktu.. Kalau dulu selepas solat zohor, mula lah nak cari bantal, perut baru diisi mata pun mulalah mengantuk… …

Continue Reading
NECK Batch 8, Pengunaan telegram, Profile Photo Group NECK, Profile picture Telegram

MANISNYA NECK : SERIK!! TERTUKAR PROFILE GROUP PHOTO??

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua bloggers hari ini. SMS mendoakan semoga sahabat semua sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat di samping keluarga tersayang. InsyaAllah. Hari ini, SMS nak story pendek je. (Iye, lah tue pendek. Kihkihkih). MANISNYA BERNECK : HANYA PESERTA YANG TAHU  Alhamdulillah, semalam dah start new batch NECK 8. Tapi, program ni masih dalam sessi suai kenal cam …

Continue Reading
FAMILY NECK, NECK Batch 8, NECK MERDEKA, NECK Sihat, Now Everyone Can Kurus (NECK), Senaman NECK

NOW OR NEVER : MERDEKAKAN KESIHATAN DIRI ANDA DAN KELUARGA SELAMA-LAMANYA

Assalamualaikum wbt.. SMS mendoakan semoga sahabat pengunjung blog SMS sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera dan berbahagia di samping keluarga tersayang. Aman makmur dari segala masalah membelenggu diri kita. Bebas dari kesakitan sebagaimana bebasnya kita merdeka sehingga ke hari ini. Alhamdulillah.. Sempena Hari Merdeka nie, SMS nak SHARE lah dengan sahabat semua beberapa testimoni kejayaaan peserta Now Everyone Can Kurus …

Continue Reading