Diet's NECK, NECK, NECK Hamil, Now Everyone Can Kurus (NECK), Testimoni NECK, Tips hamil, tips turunkan berat badan, Turunkan berat badan untuk zuriat

TESTIMONI NECK : REZEKI KURUS ‘TERPAKSA’ SUBUR

Assalamualaikum wbt.. Salam sayang dan salam bahagia semua. Bersama-sama program Diet’s Now Everyone Can Kurus (NECK) selama 60 hari, bukan sahaja berjaya lost weight bagi peserta-peserta wanita tetapi semakin ramai berjaya mengandung. Bila kurus secara tidak langsung, rezeki ‘terpaksa’ subur dengan senang hati. Terdapat kajian yang telah dilakukan ke atas lebih daripada 5000 wanita obesiti berisiko sebanyak 28 peratus sukar …

Continue Reading
NECK, Now Everyone Can Kurus (NECK), Shaklee Kuantan, Tips Diet Sakinah, Tips Diet's NECK, Tips Kurus & Cantik, Tips Kurus & Sihat

TIPS DIET’S NECK : MINUM PLAIN WATER SEAWAL PAGI

Assalamualaikum wbt.. Berapa liter air sudah anda minum pagi nie? Tadi saya berada di Maybank sekitar jam 9 pagi untuk beberapa urusan. Dan pegawai yang bersama saya masa tu, Wanita Cina. Cantik je, kulit muka dia. Tak nampak make up tebal. Slim.. Of course, peramah orangnya. Satu perkara yang membuatkan saya tertarik dengan dia adalah botol air di atas meja. …

Continue Reading
NECK, NECK Batch 21, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Kurus & Sihat, Tips Sihat Crew NECK Sakinah

PENGHALANG UTAMA UNTUK KURUS : TAKUT

Orang kata kalau kita nak berguru, kena cari guru yang dah pandai. Kalau nak berjaya kena cari guru yang dah berpengalaman dalam bidang tersebut. Nak memancing carilah pemancing yang berjaya peroleh hasil tangkapan setiap hari. Bukan cari pemancing yang ada joran tapi simpan dalam stor. Bila tanya asas dan teknik, tak tahu apa-apa. Betul, betul? Begitu juga kalau nak turunkan …

Continue Reading
Body Fat, NECK, Shaklee Kuantan, Tips Crew NECK Sakinah, Tips NECK, Tips Sihat

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : PERBEZAAN % FAT LELAKI DAN WANITA

Credit to http://www.goodmeasuremeals.com/ PERBEZAAN % FAT LELAKI DAN WANITA Kita nak kurus dan sihat kena ambil cakna kandungan peratusan lemak dalam badan. Ia juga boleh menjadi penanda aras tahap kesihatan kita selain timbangan berat badan dan ukur lilit yang ramai sedia maklum. Jangan ada yang terkejut. % Lelaki dan wanita tak sama taw. Sangat banyak perbezaannya. Jom! kita semak % FAT …

Continue Reading
Crew NECK Sakinah, Diet NECK, NECK, NECK Sakinah, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Crew NECK Sakinah, Tips Sihat

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 1

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 1 Hi, Assalamualaikum wbt.. ramai yang suka dengan tips kurus dan sihat dari #CrewNECKSakinah ye. Ok, pagi ni saya nak bagi tips mudah yang kita selalu duk buat, selalu duk ulang. Iaitu kenali kesilapan kenapa kita gagal kurus, walau bertahun-tahun mencuba. Pernah ke pernah kita AUDIT kenapa kita gagal? Dah cuba macam-macam …

Continue Reading
NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Welcoming NECK

NEW JOURNEY, NEW YOU WITH NECK

Assalamualaikum dan selamat pagi, Salam Jumaat semua. Selamat datang dan tahniah saya ucapkan kepada semua peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 20 yang telah berjaya mendaftarkan diri untuk dibantu oleh team kami selama 60 akan datang ini, bermula esok. Tahniah sekali lagi, kerana memberi kepecayaan kepada kami. Di luar memang sangat banyak program-program kurus yang telah wujud sama ada …

Continue Reading
NECK, Perniagaan Online, Rahsia Berjaya dalam Perniagaan, Rahsia jana income dari rumah, Rahsia Working At Home Woman, Shaklee Kuantan

PELUANG PERNIAGAAN SHAKLEE UNTUK SEMUA LAPISAN USIA DAN JANTINA

Assalamualaikum wbt.. Saya mendoakan semoga anda semua sihat sejahtera dan berbahagia sentiasa di samping keluarga tersayang. Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. PERNIAGAAN SHAKLEE UNTUK SEMUA LAPISAN USIA Ini adik Husna. Dia baru sahaja graduate dalam bidangnya. Kini bekerja part time sebagai lecturer. Lifetime shaklee. Sebelum graduate dia kata nak buat shaklee sungguh-sungguh. Ibunya Datin Azah datang serahkan …

Continue Reading
Masakan mamak, NECK, Now Everyone Can Kurus, Riadah dan rekreasi, Santai petang, Shaklee Kuantan

BILA TERUNA MASUK DAPUR

Chef kami, gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum & selamat petang. Bila teruna masuk dapur… Kalahkan anak dara. Bau nya menggoda betul. Orang kata kalau bau sehingga ke rumah sebelah, wajib tapau dan kongsikan. kan. Ni, bau nya sehingga masuk dalam SOHO.. memang menangis lah si kakaknya. Kakak dia masak, tak de bau macam nie. Biasa-biasa je. Hahaha.. Bila teruna dapat senduk …

Continue Reading
Lecithin, Menu sarapan pagi, NECK, Nutrisi makanan, Shaklee Kuantan, Sustained Release Vita C, Vitamin, Vivix, Working At Home Mom

TAKE A SIMPLE & HEALTHY BREAKFAST

Assalamualaikum & selamat pagi. Hai, cik adik, cik abang, cik kakak-kakak manis! Jom! take a simple breakfast for today. Susu low fat, Oat, Anggur Muscadine, Lobak purple, Elderberry, Polygonum Cuspidatum, Soya organik, Oren pembekal vitamin C semulajadi untuk imunisasi, membentuk kolagen (elak otot kita jadi lembik dan kulit cepat kedut). Pergh!! dasyatnya breakfast. Actually, ambil Banyak nutrien ni bagus untuk …

Continue Reading