Cara Kurus dan Sihat., Cinch Shake, Now Everyone Can Kurus, Personal Coaching, Pra NECK, Promosi Shaklee, Rahsia Turunkan Berat Badan, Shaklee Kuantan, Tips Kurus

PERCUMA 5 RAHSIA TURUNKAN BERAT BADAN DAN 6 TIPS KURUS YANG RAMAI BELUM TAHU

Percuma 5 Rahsia Turunkan berat badanyang ramai belum tahu bersama extra6 tips kurus yang anda wajib cuba. Hai, Assalamualaikum dan Selamat Berpuasa. Sempena Ramadhan yang bakal berakhir dan Syawal yang bakal menjelma tidak berapa hari lagi, Kinah nak bagi hadiah kat korang. Sebelum tu, Kinah nak tanya. Cam mana program diet korang? Berjaya ke atau masih di berat yang sama? …

Continue Reading
NECK, NECK Batch 21, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Kurus & Sihat, Tips Sihat Crew NECK Sakinah

PENGHALANG UTAMA UNTUK KURUS : TAKUT

Orang kata kalau kita nak berguru, kena cari guru yang dah pandai. Kalau nak berjaya kena cari guru yang dah berpengalaman dalam bidang tersebut. Nak memancing carilah pemancing yang berjaya peroleh hasil tangkapan setiap hari. Bukan cari pemancing yang ada joran tapi simpan dalam stor. Bila tanya asas dan teknik, tak tahu apa-apa. Betul, betul? Begitu juga kalau nak turunkan …

Continue Reading
Lemak, NECK Kuantan, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Kurus, Tips NECK, Tips Sihat Crew NECK Sakinah

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH – AUDIT LEMAK 4

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH – AUDIT LEMAK 4Kesimpulan dari Audit Lemak 1, Audit Lemak 2 dan Audit Lemak 3. First pastikan niat nak kurus adalah betul, niat kerana Allah SWT. Sentiasa mohon doa dan kekuatan dariNya supaya ditunjukkan jalan yang terbaik dalam usaha turunkan berat badan. Niat lah kurus supaya dapat badan yang sihat, mudah nak beribadat, mudah nak …

Continue Reading
Crew NECK Sakinah, Diet NECK, Lemak, NECK Kuantan, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Kurus, Tips NECK, Tips Sihat Crew NECK Sakinah

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 3

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 3 Sambungan dari AUDIT LEMAK 2 (Click jika anda belum baca). Selepas 2 bulan, ketika santai petang, laki bini menonton TV sambil menjamu hidangan Banana cheese Leleh di atas meja bersama seteko teh tarik paling power. Si suami bertanya kepada si isteri, Si suami : “Yang.. cam mana slimMOOD awak tue? Saya …

Continue Reading
Crew NECK Sakinah, Dapur NECK, Diet NECK, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Kurus, Tips Sihat, Tips Sihat Crew NECK Sakinah

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 2

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 2 Ok, menjawap kepada persoalan di entry sebelum ini (baca di sini : Audit Lemak 1). Kenapa dah cuba macam-macam tetapi tetap gagal Orang lain, berjaya je. Tapi, kenapa kita TIDAK BERJAYA? First audit diri lagi, Semasa kita mengambil produk kurus (apa jenis produk) atau join program kurus (Tak kisah offline atau …

Continue Reading
Crew NECK Sakinah, Diet NECK, NECK, NECK Sakinah, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Tips Crew NECK Sakinah, Tips Sihat

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 1

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH : AUDIT LEMAK 1 Hi, Assalamualaikum wbt.. ramai yang suka dengan tips kurus dan sihat dari #CrewNECKSakinah ye. Ok, pagi ni saya nak bagi tips mudah yang kita selalu duk buat, selalu duk ulang. Iaitu kenali kesilapan kenapa kita gagal kurus, walau bertahun-tahun mencuba. Pernah ke pernah kita AUDIT kenapa kita gagal? Dah cuba macam-macam …

Continue Reading
NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Welcoming NECK

NEW JOURNEY, NEW YOU WITH NECK

Assalamualaikum dan selamat pagi, Salam Jumaat semua. Selamat datang dan tahniah saya ucapkan kepada semua peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 20 yang telah berjaya mendaftarkan diri untuk dibantu oleh team kami selama 60 akan datang ini, bermula esok. Tahniah sekali lagi, kerana memberi kepecayaan kepada kami. Di luar memang sangat banyak program-program kurus yang telah wujud sama ada …

Continue Reading
Masakan mamak, NECK, Now Everyone Can Kurus, Riadah dan rekreasi, Santai petang, Shaklee Kuantan

BILA TERUNA MASUK DAPUR

Chef kami, gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum & selamat petang. Bila teruna masuk dapur… Kalahkan anak dara. Bau nya menggoda betul. Orang kata kalau bau sehingga ke rumah sebelah, wajib tapau dan kongsikan. kan. Ni, bau nya sehingga masuk dalam SOHO.. memang menangis lah si kakaknya. Kakak dia masak, tak de bau macam nie. Biasa-biasa je. Hahaha.. Bila teruna dapat senduk …

Continue Reading
NECK, NECK Johor, NECK Kelantan, NECK Pahang, NECK Terengganu, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Umrah

TAHNIAH! NECK ROHAIZA BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN 32KG UNTUK IBADAT HAJI

Assalamualaikum wbt..TURUNKAN BERAT BADAN 100KG UNTUK KE MEKAH Hari ni saya nak berkongsi kisah dan semangat seorang peserta NECK yang lalu.Alhamdulillah, ketika saya menulis coretan ini.. beliau telah berjaya mencapai impiannya untuk ke tanah suci pada 14 Ogos yang lalu.Jom! Ikuti kisah perjuangan peserta NECK Rohaiza bersama team kami. Beliau join NECK sebab nak turunkan berat badan supaya dapat berjalan …

Continue Reading