B complex, Omega Guard, Ostematrix, Pesakit Slip Disc, Set Slip Disc Shaklee, Shaklee Kuantan, Suplemen Slip Disc, Vivix

PENGALAMAN ISTERI MERAWAT SUAMI SLIP DISC SEBELUM DAN SELEPAS OPERATE

Ramai orang mencari solusi bagaimana untuk merawat Slip Disc. Bukan seorang dua yang hubungi saya bertanyakan apa vitamin terbaik untuk masalah Slip Disc mereka. So, hari ini saya nak share kisah seorang isteri kepada pesakit Slip Disc yang merupakan rakan bisnes saya dalam Shaklee, iaitu Puan Affni. Kisahnya bermula begini (Ikutkan si isteri masih trauma untuk bercerita dan mengingati semula …

Continue Reading
Anak Sulong, Bersalin Caesar, Diari Azzahra, Omega Guard, Pengalaman Operate Caesar, Pengedar Shaklee Kuantan

DIARI AZZAHRA : KELAHIRAN BABY AZZAHRA DI DEWAN BEDAH

Azzahra hari ke-13,Ibu lupa ambil gambar. Ini je yang ada. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam sihat dan salam bahagia buat semua. Terima kasih kerana sudi membaca kisah ini. Mungkin, anda juga seperti saya yang sedang menanti kelahiran cahaya mata pertama. Walau apa-pun saya doakan anda kaya dan berjaya. Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.ANAK IBU, ANAK AYAH Demimu …

Continue Reading
Chewable Vita C, Eczema, Masalah Allergic, mealshakes, Omega Guard, Rast Test, Set Eczema Shaklee, Set Vitamin Kanak-kanak Shaklee, Shaklee Kuantan, Vitalea for Kids

VITAMIN APA UNTUK ECZEMA?? FAREES PUN ADA ECZEMA

Assalamualaikum dan salam bahagia buat semua, VITAMIN APA SESUAI UNTUK ECZEMA ANAK AKAK?? Ramai ibu-ibu tercari dan tertanya-tanya saya, apa penawar terbaik untuk rawat masalah Eczema anak mereka? Mereka tak lena tidur, tak senang hati bila Eczema anak semakin teruk. Terutama bila si anak tersalah makan dan terdedah dengan cuaca panas. Si anak merengek-rengek, tergaru-garu gatal. Dah sapu ubat, tetap …

Continue Reading
NECK, Now Everyone Can Kurus, Omega Guard, Promosi Shaklee April 2016, SET SLIMMING, Shaklee Kuantan, Tips Sihat

20 TAHUN DOKTOR PERUBATAN MODEN TAK PERCAYA SUPLEMEN

Assalamualaikum wbt.. Saya mendoakan semoga anda sentiasa dipermudahkan segala urusan dan berbahagia hidup dunia akhirat. Kita dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.InsyaAllah. PILIHLAH SUPLEMEN TERBAIK UNTUK DIRI, KELUARGA DAN MASYARAKAT SEKELILING ANDA Kenapa masih ramai yang kurang yakin dan tidak percaya badan kita perlukan suplemen? Saya tidak salahkan anda.Kerana dari kecil kita sudah dididik dan dibiasakan kalau demam, selesema mesti …

Continue Reading
ALFALFA, Cara-cara nak kurus, HERB-LAX, Lecithin, NECK, NECK 12, Omega Guard, Phytocol-ST, SET SLIMMING, Tips Kurus, tips turunkan berat badan

TAK SUKA BERSENAM, TAPI SUKA MAKAN

Assalamualaikum wbt dan salam petang.. SMS doakan semoga sahabat semua berada dalam keadaan sihat dan bahagia selalu. InsyaAllah. TAK SUKA BERSENAM, TAPI SUKA MAKAN Hehehe.. Siapa suka statement nie? Mesti ramai yang suka. Bab makan.. semua orang suka. Kadang, kalau ke mana-mana event yang melibatkan jamuan makan dalam bentuk buffet. Mesti, penuh plate. Kadang bukan satu.. bahkan 2,3 plate tambahan. …

Continue Reading
Jerebu, Musim Jerebu, Natural Orange, Omega Guard, Omega-3, Performance Drink, Tips Kesihatan, Tips Kesihatan KKM, tips Musim Jerebu, Vitamin C, Vitamin E

7 TIPS PEMAKANAN SIHAT SEMASA MUSIM JEREBU

IPU Jerebu di Shah Alam. Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua pengunjung blog sakinahms.blogspot.my.. SMS doakan anda semua sihat dan ceria selalu disamping keluarga tercinta. InsyaAllah. Sekarang, terlalu kerap notis penutupan dan penangguhan sekolah terpaksa dikeluarkan kerana fenomena Jerebu yang semakin parah. Hari demi hari jerebu menebal dan menyesakkan ruang pernafasan kita. Sesungguhnya, setiap musibah yang berlaku adalah peringatan dari …

Continue Reading
agen shaklee terengganu, cod shaklee kuala terengganu, Job Kosong 2023, Lecithin, OMEGA, Omega Guard, Part Time Business, Program Diet iFlat, Shaklee Kuala Terengganu, Vitamin Shaklee

JANTUNG DAN CINTA HATI SAKINAH

Assalamualaikum wbt..   Apa khabar sahabat-sahabat Cinta Hati Sakinah, yang disayangi dan dikasihi untuk hari ini? Hari Jumaat, penghulu segala hari..  Walau apapun, SMS mendoakan anda sihat, ceria dan bahagia bersama keluarga masing-masing dan tidak kira di mana jua anda berada. Cuaca sekarang ni pun, tetap berhujan dan mendung sebagaimana semalam.. Since, raya qurban.. Bumi Pelindung ni, sekejap-sekejap dibasahi hujan …

Continue Reading