Hari Buruh, Hari Pekerja, Mobile Spa Kuantan, Peluang Berniaga Online, Peluang Pekerjaan 2019, Shaklee Kuantan

SELAMAT HARI PEKERJA (1 MEI 2019)

Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum dan selamat pagi. Lena tidur malam tadi ditemani hujan yang penuh makna bersama seribu rahmat. Bangkit awal pagi, melihat dunia baru dengan semangat baru. Welcome Mei 2019. Hari ini, 1 Mei 2019. Meant hari yang diraikan buat semua tenaga pekerja. So, Kinah nak ucapkan Selamat Hari Pekerja buat semua rakyat Malaysia. Walau apa jua jenis pekerjaan anda, make …

Continue Reading
Jenis-jenis Pelaburan Perniagaan Selamat, Kursus Mobile Spa Kuantan, Mobile Spa Kuantan, Peluang Berniaga Online, Peluang Bisnes 2019, Peluang Buat Duit Mobile Spa, The Walking Beauty

MOBILE SPA PILIHAN PELABURAN BISNES YANG BIJAK TAHUN 2019

Mobile Spa The Walking Beauty Pilihan Pelaburan bisnesyang di bijak tahun 2019. Assalamualaikum dan selamat pagi. Mobile Spa adalah Pilihan Pelaburan Bisnes yang Bijak bagi Tahun 2019. Benar ke? Ok, jom ! Kinah share sedikit ilmu pelaburan yang Kinah belajar dari sifu-sifu bisnes Kinah sejak 2014 kat korang semua. Sifu Kinah menasihatkan dalam bisnes : “Buat lah apa-apa bisnes pun. …

Continue Reading
Bisnes Mobile Spa, Career Development di TWB, Contest Blog 2019, INCOME SHAKLEE, Part Time Job, Peluang Berniaga Online, Skincare Spa, Spa bergerak Kuantan, The Walking Beauty

PART TIME JOB MOBILE SPA BERSAMA SMS SPA

Ini antara servis pertama Kinah dalam TWB sebagaiSMS D’Secret Spa. Sekarang Kinah fokus kepada Mobiledan Home Spa atas nama SMS Spa. Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alhamdulillah, Kinah rasa syukur dan serooooonok sangat sebab berpeluang share pengalaman Kinah buat Part Time Job Bisnes Mobile Spa bersama dengan pembaca blog Kinah. Mesti korang semua dah tak sabar nak baca perkongsian …

Continue Reading
Bisnes Mobile Spa, Jenis-jenis Perniagaan Modal Rendah, Peluang Berniaga Online, Peluang Menambah Pendapatan 2019, Perniagaan Selamat dan Kukuh, Shaklee Kuantan, Spa Kuantan, The Walking Beauty

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN DENGAN MEMBINA SPA BERGERAK ANDA SENDIRI

Bina Spa atas nama anda sendiri. Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum dan salam kebangkitan wanita. Ok, guys. Kinah sure anda yang membaca ini mesti seorang yang serius sedang mencari peluang untuk menambah pendapatan keluarga kan. Apa jenis perusahaan yang boleh memberikan sumber pendapatan segera tanpa menjejaskan kerja hakiki sekarang. Betul, betul. Yes ! anda berada di jalan yang betul. Sebab apa, sekarang Kinah …

Continue Reading
Bisnes Shaklee, Ebook Tips Bisnes, Kelebihan Wanita Berniaga, Kerjaya Wanita, Peluang Berniaga Online, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Shaklee Kuantan, Tips Berjaya dalam Bisnes

WANITA BANGKIT BERNIAGA TAHUN 2019

Jom! wanita bangkit berniaga tahun 2019. Assalamulaikum dan salam ceria. Kisah tentang wanita kuat dan hebat : Wanita 1 : Bekerja sebagai konduktor bas setiap hari. Bila ditanya anak berapa orang, kenapa memilih pekerjaan itu? Jawapnya : Demi membesarkan anak-anak. Akak ditinggalkan suami tak bertanggungjawab. Anak perlu makan minum, pergi sekolah. Sekian then sekian. Wanita 2 : Bekerja bidang professional. …

Continue Reading
Cabaran Berniaga, Cabaran Suri Rumah, Peluang Berniaga Online, Pengedar Shaklee Kuantan, Shaklee Kuantan, Tahun Baru 2019, Working At Home Mom

CABARAN HARI PERTAMA TAHUN 2019 BAGI WORKING AT HOME MOM (WAHM)

Dr, hati ibu ni, bersekolah kat rumah je.Teman ibu berniaga. Bismillahirahmanirahim. Assalamulaikum dan selamat tahun baru buat semua pembaca blog sakinahms.blogspot.my Hari ini merupakan hari pertama bagi tahun 2019. Hari ni juga first day anak-anak kita kembali ke sekolah. Dan mungkin first time mereka bersekolah. Macam-macam cabaran yang emak ayah kena hadapi. Ada yang anak seronok dan excited, tak sabar …

Continue Reading