Diari Azzahra, Kesan jaundice, penawar jaundice, Pengalaman pertama anak Jaundice, Prosedur Jaundice, Shaklee Kuantan, Tips hilangkan Jaundice

DIARI AZZAHRA : PENGALAMAN PERTAMA ANAK JAUNDICE (PART 6)

Baby Jaundice memang akankuat tidur dari baby biasa. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok, entry ni sambungan dari post yang lalu (Part 5). Suasana tengah hari tu terus hingar-bingar dengan suara-suara tak puas hati doktor dan staff kena berpindah wad time macam ni, ditambah dengan suara geseran perabot yang disorong tolak keluar untuk ke tingkat atas. Biarkan lah. Politik kerja. Kat …

Continue Reading
Baby Shaklee, Diari Azzahra, Jaundice, Kesan jaundice, penawar jaundice, Pengalaman Bersalin Anak Sulong, Pengalaman pertama anak Jaundice, Shaklee Kuantan

DIARI AZZAHRA : PENGALAMAN PERTAMA ANAK JAUNDICE (PART 3)

Azzahra di bawah lampu fototerapi Assalamualaikum wbt.. Hai, bersambung semula kisah anak saya Jaundice dari entry sebelum ini. Anda boleh baca di sini : Anak Jaundice Kali Pertama Part 1 Anak Jaundice Kali Kedua Part 2 AFTER DISCHARGED DI WAD BERSALIN Lewat petang itu, selepas sahaja saya discharged dari wad bersalin.. saya, suami dan Azzahra dibawa oleh nurse bertugas ke …

Continue Reading