NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Welcoming NECK

NEW JOURNEY, NEW YOU WITH NECK

Assalamualaikum dan selamat pagi, Salam Jumaat semua. Selamat datang dan tahniah saya ucapkan kepada semua peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 20 yang telah berjaya mendaftarkan diri untuk dibantu oleh team kami selama 60 akan datang ini, bermula esok. Tahniah sekali lagi, kerana memberi kepecayaan kepada kami. Di luar memang sangat banyak program-program kurus yang telah wujud sama ada …

Continue Reading
Kata-kata motivasi NECK, NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Testimoni NECK

MOTIVASI PAGI BERSAMA NECK!!

Assalamualaikum & Selamat Pagi, Cakap kat orang sebelah: Anda Kurus & Sihat !! Yes!! Setiap apa yang kita sebut, kita ucap, kita bayangkan.. semua itu adalah doa. Sekeliling kita ini penuh dengan ion-ion positive bila kita sentiasa menyebut yang baik-baik. Ia akan bertambah positive apabila kita ucapkan kepada orang lain dengan seikhlas hati. Dan doa itu akan kembali kepada kita …

Continue Reading
Nak Kurus., NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Testimoni NECK, Tips Kurus, Vivix, Vivix Kuantan

BIAR BETUL?! BERSENAM SAMBIL TENGOK TV

Assalamualaikum wbt.. Hai, selamat Pagi semua.. Sudahkah anda bersenam hari ini? Actually, bukan susah pun nak kurus bila buat berjemaah. Kita boleh saling berbincang dan bertukar-tukar pendapat di samping dibantu oleh coach thru online. Hasilnya, walau NECK batch 16 dah lama grad tetapi mereka mula merasai senaman nie menyeronokkan. Sambil tengok tv, tanpa perlu start enjin kereta untuk ke gym.. …

Continue Reading
Diet NECK, NECK, NECK Batch 19, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK

KEREPEK BERHANTU !!

Assalamualaikum wbt.. KEREPEK BERHANTU !! Kepada sesape yang dalam proses menurunkan berat badan, sila jauhkan diri anda dari makanan seperti ini. Kerepek, rempeyek, kekacang yang dimakan sebagai kudap-kudapan dengan harapan anda sedang diet. Ini satu kerja yang sia-sia. Sebab.. -Tak kenyang pun -Tinggi garam dan gula (bergantung kepada cara proses) -Berat tak turun pun -Risiko berat bertambah -Perut lapar dan …

Continue Reading
Anniversary NECK, Doa, Doa turunkan berat badan, NECK Batch 6, Pendaftaran NECK, TESTIMONI PESERTA NECK, Ulangtahun Pertama NECK

DOAKU BUAT SAHABAT YANG INGIN TURUNKAN BERAT BADAN

Ini SMS sebelum join NECK. Assalamualaikum wbt.. Happy Anniversary NECK pertama.. DOAKU BUAT SAHABAT YANG INGIN TURUNKAN BERAT BADAN Ya Allah, Ya Tuhanku.. Kau Yang Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui. Apa yang ada di dasar hati kami ini. Apa yang kami inginkan.. Apa yang kami usahakan.. Ya Allah, Bukakan lah pintu petunjukMU kepada sahabat-sahabatku.. Sahabat-sahabatku yang ingin menurunkan berat badan …

Continue Reading