Cara Berhenti Kerja, Jawatan Kosong 2018, Kerja Kosong, Peluang Bisnes Online, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Pengedar Shaklee Kuantan, Shaklee Kuantan, Tips Bisnes

PERCUMA ! EBOOK SORRY BOSS ! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA

“Ebook Sorry Boss ! Saya Terpaksa Berhenti Kerja” Berapa ramai yang nak berhenti kerja tetapi mereka ragu-ragu untuk mulakan langkah. Berapa ramai yang dah berhenti kerja tetapi rasa menyesal sebab tiada planning yang jelas? Berapa ramai yang nak ber bisnes tetapi tiada pengalaman mahupun ilmu. “Cam mana nak mula.. saya tiada modal.” Untuk ber bisnes isu nya adalah bukan modal. …

Continue Reading
Kepentingan Kalsium, Ostematrix, Osteoporosis, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Testimoni Ostematrix, Tips Tulang Sihat

KEPENTINGAN KALSIUM KEPADA TUMBESARAN TULANG KITA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tengah wat apa tue? Cari info tentang Kalsium ye. Syiok taw bila kita study pasal Kalsium ni. Banyak kepentingan yang kita perlu ambil cakna. Ia membuatkan Kinah semakin fall in love dengan suplemen Shaklee. Ha ! korang taw? Actually, Kalsium ni sangat lah penting untuk pertumbuhan normal dan penjagaan tulang, gigi, dan keperluan kalsium haruslah …

Continue Reading
Cikgu Sihat, Kalsium Shaklee, Ostematrix, Osteoporosis, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Sumber Kalsium, Tips Sihat, Tips Tulang Sihat

KALSIUM SHAKLEE TERBAIK UNTUK WANITA

Kalsium Shaklee Terbaik untuk wanita. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.Anda pernah dengar Kalsium Shaklee?Belum.Ostematrix Shaklee?Pernah.Dan pernah makan?Belum.Actually dua benda ni adalah benda yang sama je.Mai sini, Kinah citer untuk korang lebih faham apa itu Kalsium dan kenapa mesti memilih Ostematrix Shaklee.Actually, Kalsium merupakan bahan asas untuk membina tulang taw. Ia takkan berhasil tanpa kehadiran Magnesium dan Vitamin D.Simple je kan.Tetapi, …

Continue Reading
AGAMA & ROHANI, Bonus Shaklee, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Projek Buat Duit SMS, Shaklee Kuantan, Tips Bahagia, Tips Bisnes, Tips Murah Rezeki, Working At Home Mom

SOLAT DHUHA PEMBUKA PINTU-PINTU REZEKI

Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai duk sibuk mencari rezeki, tapi mereka lupa kepada Pemberi rezeki. Dah Dhuha belum semua rakan-rakan pembaca blog Kinah? Kalau belum masih sempat ni, at least 2 rakaat. Ada jugak yang tanya, boleh lagi ke Dhuha waktu sekarang? Pada Kinah mudah je. Islam ini tidak membebankan dan memberatkan. Selagi kita cuba dan buat yang terbaik, …

Continue Reading
Bonus Shaklee, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Tips Berjaya, Tips Bisnes, Tips Menjadi Tutor, Working At Home Mom

NAK BERJAYA KENA BANYAK MEMBACA

Assalamualaikum dan selamat pagi. Jom ! Kinah share sedikit tips orang berjaya yang boleh kita follow dan amalkan sama-sama. Kinah masih ingat lagi Pesan Puan Habibah, pensyarah Kinah suatu masa dulu. Masa tu nak mintak pengesahan rasanya dan ambil artwork degree untuk pi interview. “Ni, nanti dah jadi tutor (Part Time/Full Time Lecturer) kena banyak membaca buku taw.” Kinah ingat …

Continue Reading
Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Skincare YOUTH Shaklee, Tips Cantik, Tips Penjagaan Muka Bermasalah

YOUTH EFFECT SKINCARE 6 STAR – ELLY MATIN

Elly Matin pernah bekerja di lapangan yang berdebu,berasap dan udara yang tidak sihat merupakan penggunaYOUTH Skincare. Akhirnya, dengan YOUTH kulit beliaumenjadi lebih cantik dan berkeyakinan tinggi. Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog Kinah.Hari ni, Kinah nak share dengan korang semua tentang Youth Effect oleh salah sorang dari pemenang contest YOUTH Star baru-baru ni.Namanya Elly Matin, dari Sabah. Pernah bekerja …

Continue Reading