Energizing Soy Protein Powder, ESP, Set Gastrik Shaklee, Set Ibu bersahur dan Berpuasa, Set Ibu Hamil Shaklee, Set Ibu Mengandung, Set Ibu Menyusu Shaklee, Shaklee Kuala Terengganu, Shaklee Kuantan

ESP TERBAIK UNTUK IBU HAMIL, BERPANTANG, MENYUSU DAN GASTRIK

ESP terbaik untuk bersahur dan sarapan pagi. Assalamualaikum dan Salam Bahagia. Apa khabar? Kinah doakan ibu-ibu dan bakal ibu semua dipermudahkan segala urusan memasing dan dilimpahkan rahmat serta barakhah olehNya. Tahniah kerana anda berada di posting ini. Mesti anda seorang ibu yang sedang sarat menanti kelahiran anak pertama. Anda ibu yang sedang berpantang dan menyusu tetapi mempunyai masalah kekurangan supply …

Continue Reading
Ibu Mengidam, Jenis-jenis Alahan, Pengalaman mengandung anak sulong, Set Ibu Mengandung, Shaklee Kuantan, Vitamin Shaklee

PENGALAMAN 4 BULAN ALAHAN MENGANDUNG ANAK SULONG

Assalamualaikum.. Hari ni, saya nak share sedikit pengalaman mengandung anak pertama. Bukan kedua atau ketiga. Yang mana, bila sebut je pengalaman pertama.. off course banyak perkara belum expert walau kita ni jenis banyak membaca, mendengar nasihat dan pengalaman orang-orang terdahulu. Well prepared. Bab mengandung setiap orang tak sama. Ujian tak sama. Penerimaan badan pun tidak sama. Cuma cycle nya mungkin …

Continue Reading
Pengedar Shaklee Kuantan, Set Ibu GDM, Set Ibu Hamil, Set Ibu Mengandung, Shaklee Kuantan, Suplemen Ibu Hamil, Vitamin Tambahan Shaklee

VITAMIN TAMBAHAN SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL

Masa ni, usia kandungan 6 bulan. Assalamualaikum dan salam sayang, salam bahagia.Saya yakin.. Ada yang sedang tercari-cari apa vitamin tambahan terbaik sepanjang tempoh kehamilan ibu-ibu ataupun surprise seorang suami kepada isterinya yang sedang mengandung.Betul, betul?Alhamdulillah, tahniah saya ucapkan kepada anda semua.Dan mungkin juga ada yang sedang membaca ini dalam proses merancang untuk mempunyai cahaya mata. Kiranya, buat pembacaan dan persiapan …

Continue Reading
Set Ibu Bersalin dan Berpantang, Set Ibu GDM, Set Ibu Hamil, Set Ibu Mengandung, set menyusu, Tanda-tanda hamil

PERUBAHAN DIRIKU SEBELUM DISAHKAN HAMIL

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung dan pembaca setia blog ini.Mungkin anda juga sedang lalui apa yang saya alami sekarang.Walau apa-pun saya doakan semoga perjalanan hidup anda sentiasa sihat ceria dan berbahagia selalu.Lebih kurang sebulan selepas akad nikah, keadaan kesihatan diri saya kurang mengizinkan.Saya fikir, mungkin perubahan hormon. Sebab pernah baca dan dengar, orang kata bila dah kahwin hormon …

Continue Reading