Set Kecantikan, Set Kencing Manis, Set Saraf, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Vivix Kuantan

VIVIX BANTU PESAKIT SARAF MATA PULIH SELEPAS 2 MINGGU

Assalamualaikum dan salam jumaat. Hari ni, saya nak berkongsi dengan anda semua kisah yang sangat miracle, amazing giller. Serius memang fall in love dengan VIVIX Shaklee bila setiap hari dapat banyak sangat result positif dari customer yang makan VIVIX. Kisah ini, merupakan cerita oleh seorang Duta Vivix Puan Azma yang memberikan emak beliau VIVIX selepas mata emaknya mengalami masalah saraf. …

Continue Reading
Ibu GDM, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi ESP, Radiance C + E, Set Bersalin & Berpantang, Set Kecantikan, Shaklee Kuantan, Skincare YOUTH Shaklee, Teknik Penyusuan Bayi, YOUTH, Youth Effect

KUSAMNYA MUKA AKU, HITAM BERJERAGAT. AKU MALU.. CANTIKNYA DIA, BURUKNYA AKU.

Youth Effect selepas 5 bulan. Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. Untuk coretan kali ini mungkin mengambil masa yang agak panjang untuk korang habiskan bacaan perkongsian dari Kinah. Sebelum itu Kinah memohon maaf andai apa yang bakal korang baca nanti ada memberi rasa rendah diri, terhina mahupun perasaan malu yang tidak terbendung.Dan andai kata sepanjang jalan penceritaan nanti mungkin ada menyentuh hati dan perasaan …

Continue Reading
Fenomena, Nutriwhite Cleanser, Pencuci Muka, Set Kecantikan, Shaklee Kuantan, Tips Kecantikkan Wajah, Tips Perniagaan, Tips Sihat

KULIT MUKA SENSITIVE DAN BERPELUH TERUK !!

Muka tengah scrub denganAlfalfa Complex Assalamualaikum.. Saya mendoakan anda semua sihat dan berbahagia sentiasa di samping keluarga tercinta. KULIT SENSITIVE DAN BERPELUH TERUK !! Saya bersyukur sebab diberikan rupa wajah yang sempurna walau mempunyai masalah kulit sensitive. Ada masa sangat sensitive dengan cuaca yang panas. Akan naik merah-merah macam udang kena bakar. Muka berpeluh-peluh. Kawan duk tegur. “Ko, ni dah …

Continue Reading
Banjir 2014, Chewable Vita C, Collagen., Set Kecantikan, Sustained Release Vita C, Vita E Complex

2 CARA BANTU TINGKATKAN IMUNISASI MANGSA-MANGSA BANJIR 2014 SAMBIL MENDERMA DAN BERAMAL

Dimanakah mereka sekarang? Assalamualaikum wbt.. SMS doakan sahabat Cinta Hati Sakinah dan rakyat Malaysia yang sedang ditimpa musibah, sentiasa berada dalam keadaan sihat dan dirahmati Allah SWT.Sebelum SMS meneruskan coretan, marilah kita sama-sama berdoa dan sedekahkan Al-Fatihah kepada mereka yang telah terkorban dan sedang bertarung nyawa serta berhadapan pelbagai dugaan dan rintangan banjir. SMS ada kongsikan di entry yang lalu …

Continue Reading