Set Kecantikan, Set Kencing Manis, Set Saraf, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Vivix Kuantan

VIVIX BANTU PESAKIT SARAF MATA PULIH SELEPAS 2 MINGGU

Assalamualaikum dan salam jumaat. Hari ni, saya nak berkongsi dengan anda semua kisah yang sangat miracle, amazing giller. Serius memang fall in love dengan VIVIX Shaklee bila setiap hari dapat banyak sangat result positif dari customer yang makan VIVIX. Kisah ini, merupakan cerita oleh seorang Duta Vivix Puan Azma yang memberikan emak beliau VIVIX selepas mata emaknya mengalami masalah saraf. …

Continue Reading
B complex, Diabetes Melitus, isotonik ajaib, kasih ibu & ayah, Promosi Vivix, Set Kencing Manis, Shaklee Kuantan, SR Vita C, Tips Rawat Kencing Manis, Tips Sihat, Vivix, Zinc Complex

TIPS 6 : MENJAGA PEMAKANAN EMAK AYAH LUKA KENCING MANIS

Di saat salah seorang dari keramat dunia kita terlantar sakit, tiada apa yang boleh menyenangkan hati melainkan usaha dan terus usaha untuk menjaga dan merawat mereka sehingga kembali pulih seperti masa-masa sihatnya.Perit dan susahnya hati, hanya si anak yang memahami. Hanya mereka yang berada dekat dengan emak/ayah tahu sukarnya memberikan layanan terbaik. Sukarnya menjaga hati tua insan yang amat disayangi …

Continue Reading
Kencing manis, Set Diabetes, Set Kencing Manis, Tips Bahagia, Tips Jaga IbuBapa, Vivix

SUSAH HATI, JIWA TAK TENANG, HATI MERONTA-RONTA

Assalamualaikum wbt.. SUSAH HATI, JIWA TAK TENANG, HATI MERONTA-RONTA Dah dua, tiga hari rasa hati tak tenteram. Jiwa tak tenang. Rasa cam missing. Tak tahu missing apa.. Ku luahkan perasaan ini kepada teman serumah. Hatiku rasa tak sedap sangat. Tak tahu kenapa? Kadang menangis dengan tiba-tiba. Ada yang sakit ke? Fikir diriku. Selalu kalau rasa tak sedap hati ni, aku …

Continue Reading
Beras Perang, Beras Putih, DIABETES, INDEKS GLISEMIK, Pantang Larang Kencing Manis, Pesakit Kencing Manis, Set Kencing Manis, Vivix Untuk Kencing Manis

KENAPA PESAKIT KENCING MANIS BANYAK PANTANG LARANG?

Assalamualaikum wbt.. KENAPA PESAKIT KENCING MANIS BANYAK PANTANG LARANG? Kenapa bila makan nasik, bacaan glucose menjadi tinggi? Mesti ramai tak tahu dan kurang ambil cakna sebab ia tak berlaku kepada anda atau keluarga anda. Saya pun dulu, memang tak ambil tahu pun. Once arwah ayah disahkan kencing manis baru saya ambil cakna semua perkara. Kenapa bila ayah makan nasik walaupun …

Continue Reading
DIABETES, Gangrene, kasih sayang ayah, Kencing manis, Set Kencing Manis

AYAH LEMAH TAK BERMAYA MEMANGGIL ANAK PEREMPUANNYA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua.. SMS doakan semoga sahabat pengunjung blog sakinahms.blogspot.com sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berbahagia selalu di samping keluarga tercinta. Kita dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.InsyaAllah. LEMAH TAK BERMAYA MEMANGGIL ANAK PEREMPUANNYA Aduh!! Sakitnya. Gelinya.. Ngerinya. Semua perasaan ada? Bayangkan ia berlaku kepada diri kita sendiri atau keluarga kita. Terutama, emak dan ayah kita. …

Continue Reading