Diet's NECK, NECK, NECK Hamil, Now Everyone Can Kurus (NECK), Testimoni NECK, Tips hamil, tips turunkan berat badan, Turunkan berat badan untuk zuriat

TESTIMONI NECK : REZEKI KURUS ‘TERPAKSA’ SUBUR

Assalamualaikum wbt.. Salam sayang dan salam bahagia semua. Bersama-sama program Diet’s Now Everyone Can Kurus (NECK) selama 60 hari, bukan sahaja berjaya lost weight bagi peserta-peserta wanita tetapi semakin ramai berjaya mengandung. Bila kurus secara tidak langsung, rezeki ‘terpaksa’ subur dengan senang hati. Terdapat kajian yang telah dilakukan ke atas lebih daripada 5000 wanita obesiti berisiko sebanyak 28 peratus sukar …

Continue Reading
Crew NECK Sakinah, NECK Effect, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Tips Diet, Tips Diet Sakinah, Tips Sihat

TIPS SIHAT CREW NECK SAKINAH – TIDUR

Assalamualaikum wbt.. Terima kasih, Imaen beri peluang kinah bantu guide capai impian untuk kurus dan sihat kali nie. Setiap hari, peserta NECK akan update pemakanan mereka di group coaching sepanjang 1 hingga 60 hari + Bonus Days. Imaen ni salah seorang peserta NECK batch 20. Dia dari PJ. Dengan berat 80kg++ . Beliau target nak buang 13.7kg. Saya nasihatkan beliau.. …

Continue Reading
NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Welcoming NECK

NEW JOURNEY, NEW YOU WITH NECK

Assalamualaikum dan selamat pagi, Salam Jumaat semua. Selamat datang dan tahniah saya ucapkan kepada semua peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 20 yang telah berjaya mendaftarkan diri untuk dibantu oleh team kami selama 60 akan datang ini, bermula esok. Tahniah sekali lagi, kerana memberi kepecayaan kepada kami. Di luar memang sangat banyak program-program kurus yang telah wujud sama ada …

Continue Reading
NECK, NECK Johor, NECK Kelantan, NECK Pahang, NECK Terengganu, Now Everyone Can Kurus, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK, Umrah

TAHNIAH! NECK ROHAIZA BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN 32KG UNTUK IBADAT HAJI

Assalamualaikum wbt..TURUNKAN BERAT BADAN 100KG UNTUK KE MEKAH Hari ni saya nak berkongsi kisah dan semangat seorang peserta NECK yang lalu.Alhamdulillah, ketika saya menulis coretan ini.. beliau telah berjaya mencapai impiannya untuk ke tanah suci pada 14 Ogos yang lalu.Jom! Ikuti kisah perjuangan peserta NECK Rohaiza bersama team kami. Beliau join NECK sebab nak turunkan berat badan supaya dapat berjalan …

Continue Reading
Kata-kata motivasi NECK, NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Testimoni NECK

MOTIVASI PAGI BERSAMA NECK!!

Assalamualaikum & Selamat Pagi, Cakap kat orang sebelah: Anda Kurus & Sihat !! Yes!! Setiap apa yang kita sebut, kita ucap, kita bayangkan.. semua itu adalah doa. Sekeliling kita ini penuh dengan ion-ion positive bila kita sentiasa menyebut yang baik-baik. Ia akan bertambah positive apabila kita ucapkan kepada orang lain dengan seikhlas hati. Dan doa itu akan kembali kepada kita …

Continue Reading
Nak Kurus., NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Testimoni NECK, Tips Kurus, Vivix, Vivix Kuantan

BIAR BETUL?! BERSENAM SAMBIL TENGOK TV

Assalamualaikum wbt.. Hai, selamat Pagi semua.. Sudahkah anda bersenam hari ini? Actually, bukan susah pun nak kurus bila buat berjemaah. Kita boleh saling berbincang dan bertukar-tukar pendapat di samping dibantu oleh coach thru online. Hasilnya, walau NECK batch 16 dah lama grad tetapi mereka mula merasai senaman nie menyeronokkan. Sambil tengok tv, tanpa perlu start enjin kereta untuk ke gym.. …

Continue Reading
Maybank, Maybank2u, NECK, NECK Effect, Shaklee Effect, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK

KISAH MAYBANK KENA BLOCK

Assalamualaikum wbt.. Dah 2 hari Maybank2u saya kena block disebabkan oleh kesilapan sendiri. Saya terlupa kata kunci untuk menjawap soalan. Lama tak dapat soalan cam nie. Soalannya berbunyi….. “Dimanakah tempat yang paling anda suka lawati? (lebih kurang lah). Fuh!! berpeluh meneka dengan salah. Terlupa 3 kali percubaan, sistem akan block secara automatik. Pastu, call maybank careline. Line busy je memanjang. …

Continue Reading
Diet NECK, NECK, NECK Batch 19, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Shaklee Kuantan, Testimoni NECK

KEREPEK BERHANTU !!

Assalamualaikum wbt.. KEREPEK BERHANTU !! Kepada sesape yang dalam proses menurunkan berat badan, sila jauhkan diri anda dari makanan seperti ini. Kerepek, rempeyek, kekacang yang dimakan sebagai kudap-kudapan dengan harapan anda sedang diet. Ini satu kerja yang sia-sia. Sebab.. -Tak kenyang pun -Tinggi garam dan gula (bergantung kepada cara proses) -Berat tak turun pun -Risiko berat bertambah -Perut lapar dan …

Continue Reading
Ana Mambo, Marie France, NECK, Now Everyone Can Kurus, Peserta NECK, SET SLIMMING, Shaklee Kuantan, Slimming Centre, Testimoni NECK

APA LAGI KATA ANA MAMBO

Assalamualaikum wbt.. APA KATA ANA MAMBO LAGI Kami sering dihujani persoalan demi persoalan. Bagaimana program Now Everyone Can Kurus (NECK) berjaya membantu peserta menurunkan berat badan dan mencapai target masing-masing? Adakah ia sama seperti program-program yang lain? Keluarkan modal ribu-riban, tak boleh makan nasik dan berat kembali naik mendadak. Adakah ia sama? Jom! ikuti sedikit pengakuan bekas peserta NECK : …

Continue Reading