Azam 2020, Detox Jutawan NECK, Matlamat Hidup 2020, Persiapan Tahun 2020, Shaklee Kuantan, Tips Berdoa, Tips Berjaya, Tips Menulis, Training Mobile Spa Kuantan

6 SEBAB SAYA KURANG MENULIS DI FACEBOOK

Alhamdulillah, Assalamualaikum dan selamat Pagi. Syukur masih dikurniakan rahmat bernafas di saat ini di kala kita pejamkan mata semalam. Alhamdulillah Allah masih beri peluang untuk hidup dan memperbaiki diri serta menambah amal kebajikan ke dunia yang kekal abadi. Jika suatu hari nanti, anda sudah tidak mendengar khabar dari saya, tolong doakan saya dan sedekahkan Al-Fatihah buat diri yang tiada apa-apa …

Continue Reading
Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi Shaklee, Shaklee Kuantan, Tips Bahagia, Tips Berjaya, Tips Menjemput Rezeki, Tips Sihat

TIPS MENJEMPUT REZEKI – JAGA KEBERSIHAN DAN KEKEMASAN

Tips Menjemput Rezeki dan Bahagia. Kebersihan dan kekemasan sebahagian daripada Iman. Melambangkan peribadi diri seseorang. Ramai orang susah, mengabaikan perkara ini. #Bayangkan kalau tempat tinggal, tempat kerja kita, kenderaan kita bersepah, kotor, berkerak tak diambil cakna.. apa akan jadi? Malaikat Rahmat pun tak berani nak masuk. Yang sukanya syaitan jin yang sememang dari dulu sukakan perkara yang kotor dan jijik. …

Continue Reading
Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi Shaklee, Shaklee Kuantan, The Walking Beauty, Tips Bahagia, Tips Berjaya, Tips Sihat

TIPS BERJAYA – DESIGN HIDUP

Tips Bahagia – Design Hidup anda. Alhamdulillah sampai Kuantan, selepas singgah ambil angin Sweet Island Village tadi. Tadi dalam kereta borak dengan husband. Co-pilot walau 3/4 perjalanan tidur bangun, tidur bangun. “Apa planning abang 2019?” Then, Kinah tambah. “Dalam hidup ni banyak perkara bukan di bawah kuasa kita. Sangat banyak perkara yang kita tak terduga.” Kawan sebaya Kinah ramai dah …

Continue Reading
Bonus Shaklee, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Tips Berjaya, Tips Bisnes, Tips Menjadi Tutor, Working At Home Mom

NAK BERJAYA KENA BANYAK MEMBACA

Assalamualaikum dan selamat pagi. Jom ! Kinah share sedikit tips orang berjaya yang boleh kita follow dan amalkan sama-sama. Kinah masih ingat lagi Pesan Puan Habibah, pensyarah Kinah suatu masa dulu. Masa tu nak mintak pengesahan rasanya dan ambil artwork degree untuk pi interview. “Ni, nanti dah jadi tutor (Part Time/Full Time Lecturer) kena banyak membaca buku taw.” Kinah ingat …

Continue Reading
Mencari Pendapatan Tambahan, Peluang Pendapatan, Rahsia Perniagaan, Shaklee Kuantan, Tips Bahagia, Tips Berjaya, Tips Bisnes

ALHAMDULILLAH.. EXTRA ENERGY DARI MASTER IRA DAN LAILA

Assalamualaikum wbt..Saya mendoakan semoga sahabat pengunjung dan pembaca blog sakinahms.blogspot.my sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera dan berbahagia disamping keluarga tersayang.Kita dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab. insyaAllah.Setiap hari saya rasa terkena renjatan kejutan elektrik.. Siapa pernah kena? Mesti taw cam mana terkejut nya kan..ALHAMDULILLAH.. EXTRA ENERGY DARI MASTER IRA DAN LAILAKecik-kecik dulu pernah lah jugak sekali dua kena. Sebab, …

Continue Reading