Duta Vivix, Kepentingan Suplemen, Manfaat Vivix Shaklee, Set Cantik Shaklee, Shaklee Kuantan, Telomere, Tips Sihat, Tonik Anti-aging

PERLU KE KITA PROTECT “TELOMERE” NIE?

Hai, Assalamualaikum dan apa khabar semua? Hari ni, Kinah nak share apa itu TELOMERE? Kenapa nak kena tahu dan faham pasal TELOMERE? Korang tengok foto kat sebealah ni : Dalam Cell 》 ada Nucleus. Dalam Nucleus 》ada Kromosom (Kromosom bentuk X). TELOMERE ada kat setiap hujung X Kromosom. Ok, dalam badan kita ada TELOMERE. Semua orang ada TELOMERE. Tetapi tak …

Continue Reading
Peluang Bisnes Shaklee, Shaklee Kuantan, Suplemen Wanita, Tips Sihat

KEMEROSOTAN KESIHATAN WANITA SEAWAL 30-AN

Pesanan saya kepada rakan wanita : Kesihatan wanita mula merosot seawal usia 30-an apabila anda mula berkahwin, mengandung, menyusukan anak kecil, paling terasa bila saat dimana kita kurang menjaga kesihatan kerana lupa sayangi diri sendiri terlebih dahulu. Kerana sayangkan mereka kita sanggup berkorban. Asalkan anak-anak, suami, keluarga bahagia. Namun pengorbanan anda tidak mampu dilihat oleh mata kasar mereka. Mereka tahu …

Continue Reading
Detox jutawan, Promosi Skincare, Promosi YOUTH, Tips Cantik, Tips Kecantikkan TWB, Tips Sihat, Youth Shaklee

9 TIPS KECANTIKKAN DAN 10 PUNCA MASALAH KULIT WANITA

Hai, selamat pagi. Salam Sihat dan Salam Jelita. Hari ni, saya nak berkongsi beberapa Tips Kesihatan dan Kecantikkan yang sangat mudah untuk kita apply dalam kehidupan seharian. Siapa kat sini, suka kepada kecantikkan? Alhamdulillah, semua wanita sukakan cantik dan sihat berseri. Jelita, Gebu, flawless tu bonus. betul, betul. Sebelum itu, izinkan saya perkenalkan diri. Mungkin anda belum kenal siapa saya. …

Continue Reading
Cara Hidup Sihat, Jom ! Shaklee, Promosi Shaklee, Shaklee Kuantan, Tips Sihat, Vitamin Shaklee, Vivix Free

3 FAHAMAN SIHAT SEBENAR OLEH SAKINAH

Foto asal : Kak Ainul. Pinjam dan edituntuk feelings dah sampai Swiss. Sebagai Ummah Islam, bagi Kinah Sihat yang sebenar apabila kita  1. Berjaya bangun seawal pagi untuk tunaikan solat dalam keadaan ready JIWA. Bangun bukan kerana terpaksa. Then, sambung tidur balik. Bangun dalam keadaan syukur dan nikmat kerana Allah masih berikan peluang untuk bernafas dan melihat orang-orang yang kita …

Continue Reading
Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi Shaklee, Shaklee Kuantan, Tips Bahagia, Tips Berjaya, Tips Menjemput Rezeki, Tips Sihat

TIPS MENJEMPUT REZEKI – JAGA KEBERSIHAN DAN KEKEMASAN

Tips Menjemput Rezeki dan Bahagia. Kebersihan dan kekemasan sebahagian daripada Iman. Melambangkan peribadi diri seseorang. Ramai orang susah, mengabaikan perkara ini. #Bayangkan kalau tempat tinggal, tempat kerja kita, kenderaan kita bersepah, kotor, berkerak tak diambil cakna.. apa akan jadi? Malaikat Rahmat pun tak berani nak masuk. Yang sukanya syaitan jin yang sememang dari dulu sukakan perkara yang kotor dan jijik. …

Continue Reading
Bisnes Shaklee, Contoh Pencemaran Alam, Kepentingan Suplemen, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Program Jom Shaklee, Shaklee Kuantan, Tips Sihat, Vitamin Shaklee, Vivix

KEPENTINGAN MENJAGA KESIHATAN DAN PERSEKITARAN

Pencemaran dan radikal bebas di sekeliling kita. Bangun pagi bukak jendela. Dengan harapan ingin merasa udara segar pagi. Sekali bau asap kereta yang sedang dipanaskan enjinnya. So, korang bayangkan lah lama ke sekejap kan. Tiba-tiba terasa sesak lubang hidungku. Perghh! bau nya macam asap sembur nyamuk (fogging). Bukan niat mencari salah. Kita tak terlepas dari semua ini. Ni lah satu …

Continue Reading
Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi Shaklee, Shaklee Kuantan, The Walking Beauty, Tips Bahagia, Tips Berjaya, Tips Sihat

TIPS BERJAYA – DESIGN HIDUP

Tips Bahagia – Design Hidup anda. Alhamdulillah sampai Kuantan, selepas singgah ambil angin Sweet Island Village tadi. Tadi dalam kereta borak dengan husband. Co-pilot walau 3/4 perjalanan tidur bangun, tidur bangun. “Apa planning abang 2019?” Then, Kinah tambah. “Dalam hidup ni banyak perkara bukan di bawah kuasa kita. Sangat banyak perkara yang kita tak terduga.” Kawan sebaya Kinah ramai dah …

Continue Reading
Cikgu Sihat, Kalsium Shaklee, Ostematrix, Osteoporosis, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Pengedar Sah Shaklee Sri Damai, Shaklee Kuantan, Sumber Kalsium, Tips Sihat, Tips Tulang Sihat

KALSIUM SHAKLEE TERBAIK UNTUK WANITA

Kalsium Shaklee Terbaik untuk wanita. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.Anda pernah dengar Kalsium Shaklee?Belum.Ostematrix Shaklee?Pernah.Dan pernah makan?Belum.Actually dua benda ni adalah benda yang sama je.Mai sini, Kinah citer untuk korang lebih faham apa itu Kalsium dan kenapa mesti memilih Ostematrix Shaklee.Actually, Kalsium merupakan bahan asas untuk membina tulang taw. Ia takkan berhasil tanpa kehadiran Magnesium dan Vitamin D.Simple je kan.Tetapi, …

Continue Reading
Dialisis Buah Pinggang, Kesan Vivix, Kos Perubatan, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Tips Sihat

VIRAL VIVIX BANTU PESAKIT DIALISIS BUAH PINGGANG

Bebaskan diri dari dialisis buah pinggang anda. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam Ramadhan Kareem. Korang tahu tak? I Kos Dialisis Buah Pinggang Berapa Dialisis buah pinggang berapa RM? Berapa lama setiap kali dialisis? Tadi Kinah sembang dengan sorang kakak ni. Dia dah bertahun dialisis buah pinggang. Dia orang kampung. Hidup hasil bercucuk tanam. Kinah tanya lah, berapa RM sekali dialisis …

Continue Reading