Set Kecantikan, Set Kencing Manis, Set Saraf, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Vivix Kuantan

VIVIX BANTU PESAKIT SARAF MATA PULIH SELEPAS 2 MINGGU

Assalamualaikum dan salam jumaat. Hari ni, saya nak berkongsi dengan anda semua kisah yang sangat miracle, amazing giller. Serius memang fall in love dengan VIVIX Shaklee bila setiap hari dapat banyak sangat result positif dari customer yang makan VIVIX. Kisah ini, merupakan cerita oleh seorang Duta Vivix Puan Azma yang memberikan emak beliau VIVIX selepas mata emaknya mengalami masalah saraf. …

Continue Reading
Kesan Vivix, Promosi Vivix, Shaklee Kuantan, TESTIMONI VIVIX, Testimoni Vivix bantu pesakit Slip Disc, Ubat Kencing Manis, Vivix Kuantan

VIVIX PENAWAR KENCING MANIS DAN PENYAKIT KRONIK

Beberapa tahun lepas (2014), saya mencari apa penawar untuk merawat penyakit Kencing Manis arwah ayah yang pada ketika itu keadaan ayah sangat meruntun jiwa. Saya dan adik-beradik cuba sedayanya membantu yang terdaya. Memandangkan kencing manis ayah dah tahap kaki luka dan melarat, dugaan nak menjaga memang sangat mencabar. Ayah tak boleh berjalan seperti orang normal. Perlu diangkat untuk ke bilik …

Continue Reading
Nak Kurus., NECK, Now Everyone Can Kurus, Pendaftaran NECK, Testimoni NECK, Tips Kurus, Vivix, Vivix Kuantan

BIAR BETUL?! BERSENAM SAMBIL TENGOK TV

Assalamualaikum wbt.. Hai, selamat Pagi semua.. Sudahkah anda bersenam hari ini? Actually, bukan susah pun nak kurus bila buat berjemaah. Kita boleh saling berbincang dan bertukar-tukar pendapat di samping dibantu oleh coach thru online. Hasilnya, walau NECK batch 16 dah lama grad tetapi mereka mula merasai senaman nie menyeronokkan. Sambil tengok tv, tanpa perlu start enjin kereta untuk ke gym.. …

Continue Reading
kasih ibu & ayah, Kencing manis, Pengorbanan Ibu Bapa, Promosi Vivix, Risiko Vivix, Shaklee Kuantan, Vivix, Vivix Kuantan

CORETAN MALAM INI UNTUK ANAK YANG SEDANG DIUJI

Assalamualaikum wbt.. Tika ini, aku yakin dan sangat yakin ada anak-anak yang sedang berjuang menjaga salah sorang daripada ibu/bapa nya yang dalam kritikal menanggung derita sakit melawan rasa. Seketika terdengar hembus nafas putus-putus, menahan sesak dalam kegelapan malam. Panjang.. pendek, sekejap terhenti hela nafas mengisi malam yang sunyi. Di hati kecil seorang anak terdetik rasa, adakah saatnya sudah tiba? tak …

Continue Reading
Kesan Vivix, Promosi Vivix, Shaklee Kuantan, Vivix, Vivix Kuantan

RISIKO MENGAMBIL VIVIX KEPADA EMAK AYAH KITA

Assalamualaikum wbt.. Apa khabar? Didoakan semoga anda semua sihat dan ceria-ceria selalu. Malam ni, saya nak share sesuatu. Saya rasa serba salah kalau berhenti mewar-warkan risiko pengambilan Vivix kepada anda di luar sana. Kepada sesiapa yang ada masalah kencing manis terutama emak ayah kita, saya nasihatkan kena berhati-hati dengan mereka. Jaga leklok keramat syurga kita nie. Kita boleh merawat mereka …

Continue Reading
Kesan Vivix, Promosi Vivix, Risiko Vivix, Shaklee Kuantan, Vivix Kuantan

PESANAN BUAT ANAK-ANAK YANG MASIH MEMPUNYAI IBU BAPA

Assalamualaikum wbt.. Rajin pulak nak share memalam nie. Pesanan buat anak-anak, jaga leklok emak ayah kita. Ambil cakna mereka sepanjang masa walau sudah berkeluarga sekali pun. Terutama yang ada ciri-ciri di bawah nie: -Obesiti -Seorang perokok tegar -Dulu Gemuk, tiba-tiba kurus -Selalu ngadu sengal-sengal dan kebas-kebas tangan atau kaki (boleh jadi masalah saraf atau Diabetes neuropathy). -Hilang selera makan -Tak …

Continue Reading
Gout, Kesan Vivix, Penawar Gout, Penawar Sakit Buah Pinggang, Promosi Shaklee, Promosi Vivix, Risiko Vivix, TESTIMONI VIVIX, Vivix Kuantan

KISAH SEDIH PESAKIT BUAH PINGGAN DENGAN VIVIX

Assalamualaikum wbt.. SMS doakan semoga anda dan keluarga semua diberikan kesihatan dan kebahagiaan hidup dunia dan akhirat olehNya. InsyaAllah. KISAH SEDIH PESAKIT BUAH PINGGAN DENGAN VIVIX Baca habis sharing yang menyetuh hati ini. Satu hari saya tergerak hati untuk singgah dan ziarah seorang makcik yang dikhabarkan sakit teruk. Kali terakhir saya jumpa semasa perkahwinan anak beliau, masa tu dia boleh …

Continue Reading