Ibu GDM, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi ESP, Radiance C + E, Set Bersalin & Berpantang, Set Kecantikan, Shaklee Kuantan, Skincare YOUTH Shaklee, Teknik Penyusuan Bayi, YOUTH, Youth Effect

KUSAMNYA MUKA AKU, HITAM BERJERAGAT. AKU MALU.. CANTIKNYA DIA, BURUKNYA AKU.

Youth Effect selepas 5 bulan. Bismillahirahmanirahim. Assalamualaikum. Untuk coretan kali ini mungkin mengambil masa yang agak panjang untuk korang habiskan bacaan perkongsian dari Kinah. Sebelum itu Kinah memohon maaf andai apa yang bakal korang baca nanti ada memberi rasa rendah diri, terhina mahupun perasaan malu yang tidak terbendung.Dan andai kata sepanjang jalan penceritaan nanti mungkin ada menyentuh hati dan perasaan …

Continue Reading
Fungsi YOUTH, Kapsul Emas Shaklee, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi YOUTH, Radiance C + E, Shaklee Kuantan, Skincare Anti Penuaan, Skincare Organik, Skincare Rawat Jeragat, Skincare Shaklee, Youth Effect

BAGAIMANA CARA UNTUK DAPATKAN KAPSUL EMAS RADIANCE CE YOUTH SECARA PERCUMA !

Free Radiance CE Youth Assalamualaikum dan selamat pagi. Hai, sekarang kita dah masuk bulan Disember. Meant dah hujung tahun, right. Hurmm.. sekejap je masa berlalu begitu pantas. Ok, pagi ni Kinah nak share dengan korang satu good new taw. Khas buat pencinta Youth. Shaklee ada offer menarik sesangat sehingga tak terkata, tak keruan kinah. Setiap pembelian Skincare Youth RENEW & …

Continue Reading
Fungsi YOUTH, Kapsul Emas Shaklee, Pengedar Sah Shaklee Kuantan, Promosi YOUTH, Radiance C + E, Shaklee Kuantan, Skincare Anti Penuaan, Skincare Organik, Skincare Rawat Jeragat, Skincare Shaklee, Youth Effect

YOUTH EFFECT SAKINAH

Youth kalahkan retis. Anda ada masalah kulit? Bayangkan kalau muka kita macam retis sebelah nie. Huhuhu. Kinah pun sama. Kinah dah letih mencari solusi sana-sini. Try yang tue, makin melarat. Try yang lain pulak. Sama je. Tak de perubahan. Hangus duit macam tu je. Last, decide pi jumpa pakar kulit kat Private Clinic. Pakar kata satu cara je, kena buat …

Continue Reading